Modele de proiecte powerpoint

Uite Naomi idei pentru a avea un o Prezentare oacheșă în PowerPoint. Mai jos VEI găsi o LISTĂ de site-URI de unde potï descărca gratuit template-URI moderne și foarte bine structurate pentru orice Tip de Prezentare. După ce deschizi templateul de Google slides, la file-> Télécharger As-> Microsoft PowerPoint (. pptx) potï descărca varianta Offline a template-ului, VEI mai avea nevoie în unele cazuri doar de FontUri. În acest articol nu VEI găsi 5, 10 pași prin care să ai o Prezentare de succes, ci o reclamatiile prin care să faci o Prezentare PowerPoint mult mai aspectuoasă, Dar totuși să depui puțin effort în realizarea EI. AM rési la diverse prezentări în ultimii Ani și am Rămas șocat de faptul că încă se folosesc template-urile default DIN PowerPoint… 2000 și un pic, urât. IAR trebuie să fac o Prezentare? Nu e chiar suficient să ai instalat PowerPoint-UL, trebuie să știi și cum să îl folosești. Ce se mai poartă. Și cum potï să Cine Pui în evidență ideile astfel încât să Cine Vinzi produsul, să Cine motivezi publicul și să Cine cucerești audiența. Cele 5 idei de mai jos Sigur te vor ajută să faci o Prezentare Care să rămană în mintea publicului tău.

Hai să începem (Conseil: post Lung cu multe Informații, deci prenez votre temps). Sunt aproape convins că o să găsești ceva potrivit prin sutele de prezentări DIN listele de mai sus, Dar Dacă totuși nu ai găsit și e Super importantă pentru tine prezentarea, potï să cumperi template-URI de Google slides sau PowerPoint de aici sau aici. Poți, bineînțeles, să cauți oricând pe net Palete de Culori Care Cine oferă sugestii de nuanțe, însă, pour le garder simple, MERG pentru început și culorile complémentare: Roșu – Verde, albastru – portocaliu, turcoaz – galben etc. Ai mai jos Naomi exemple de Casete de texte Care se aliniază parfait cu backgroundul DIN Punct de la cromatic. Încearcă să ai o structură foarte clar definită a prezentării (poți să Cine faci o schemă Într-un Word sau pe o agendă înainte de a te apuca de treabă). Și spune-le oamenilor de la început la ce să se aștepte – boutisse un cuprins al prezentării. 3. Folosește FontUri! Multe FontUri! (și bine!) Acum că am trecut de partea de texte, urmează partea fun: designul. 7.

scapă de liste în loc de plictisitoarele liste, cine recomandăm să faci o combinație între fundal, FontUri și casetele de Text. Aranjează-le altfel, încarcă imagini, animații pentru ELE și potï obține ceva mai interesant, precum în Slide-urile de mai jos. Îți Dai ușor seama de impact dintr-o Fotografie și cealaltă… Ce n`est pas sorcier. 4. alege înțelept culorile culorile atrag, inspiră și DAU emoții, iar ca să FII Sigur că folosești corect combinațiile de Culori, bazeză-te PE complémentaritate. Reste simple. Les abeilles jouent un rôle crucial dans le développement de nos fruits, de nos fleurs et plus encore.

Nu UITA, în schimb, că atunci Când VEI trimite prezentarea PE un alt PC/ordinateur portable, Dacă nu au și acestea salvate fonturile folosite de tine, nu se vor deschide și vor fi înlocuite de unele de bază, ca cele amintite antérieur (având Alte dimensiuni și aranjări). Atunci Când cauți imagini, cine recomandăm să le Pui PE fundalul Slide-ului, de la opțiclusion de fond (cliquez sur dreapta pe Slide, format fond, Fill, image Fill) pentru a se încadra corect (nu UITA să verifici și partea de Stretch options DIN același Tab după ce ai selectAt imaginea pe care o dorești ca fundal).