Modele de dantela cu coltisori

Macramé este Arta de un visage noduri. Macramé este un cuvânt de origine franceză Care înseamnă Arta de un visage o lucrare cu noduri, Care la… Comentezi folosind contul tău WordPress.com. (Dezautentificare/Schimbă) Multumesc. La unghiuri FAC ASA: Lucrezia o Latura drept inclusiv cu coltul si apoi incep Latura urmatoare in unghi drept fata de Prima, avand grija sa potrivesc modelul… sper ca n-am fost prea “imbarligatoare”….. ITI multumesc foarte mult. Acum IMI expli de ce IMI iesea ASA de neclar. Foarte mult ITI multumesc. De toate pentru toti pasionaţii de casă şi grădină depinde mult si de firul DIN Care Lucrezia, ce Nr. croseta si cat de strans obisnuiesti sa Lucrezia.. Daca faci 3 picioruse intr-o casuta plina, atunci casuta Goala ar trebui sa fie DIN 2 ochiuri de lant, unul e prea Poutine.

Eu fac de obicei 4 picioruse intr-o casuta plina (2 pic. PE margini si 2 inauntru) si 2 och. de lant pentru casuta Goala…. Completează mai jos detaliile Tale sau da clic PE un Icon pentru a te autentifica: salutare. Ajuta-ma te Rog foarte mult. Am incercat sa FAC 2 MODELE DIN modelele de la Nr 70. PARCA FAC conformez modelului. Dar nu-mi IESE Floarea evidentiata. PARCA se pierde si nu se vede modelul clar ASA ca la tine. FAC Casute Pline Cu trei picioruse simple, si casuta Libera cu un Ochi Liber. FAC ceva gresit? Te Rog foarte mult ajuta-ma.

Chiar vreau sa-mi IASA. . Ai o Mina de aur. Te felicite. Nu-mi DAU seama cum Lucrezia la Colt cum procedezi? Poate IMI explici si mie. Inca o données te felicit.